VORES ARTIKLER

KEND KVALITETEN AF DINE NØDDER
Hvordan kan du vide, om de nødder, du har modtaget nu også er af højeste kvalitet? Du kan komme overraskende langt ved blot at anvende dine sanser. Vi guider her til, hvordan du kan sikre, at dine nødder er top nuts!

HVORDAN SKAL NØDDER OPBEVARES?
Du har nu købt nødder på Nøddebazaren og tænker: ”hvordan skal nødder opbevares?”. Dette vil vi hjælpe med at besvare på denne side.

HJÆLP OS MED AT GØRE VERDEN GRØNNERE
Hver gang du lægger en ordre hos Nøddebazaren, planter vi et træ i Afrika. Dette gøres gennem organisationen Trees For The Future. Det er bl.a. mennesker som Simon Peter du hjælper hver gang du handler hos os.

GØR EN GRØNNERE HVERDAG TIL EN DEL AF DIT NYTÅRSFORSÆT
Drømmer du også om en grønnere hverdag? Så læs med her når jeg kommer med 3 simple tips til at gå i en grønnere retning!

5 MÅDER DU (OGSÅ) KAN BRUGE NØDDER PÅ
Nødder smager fantastisk i sig selv. Derudover er der utallige måder, du kan bruge nødder på. Lad os kigge nærmere på nogle af dem!

DET BEDSTE FRA ITALIEN
De hasselnødder, som du køber i Nøddebazaren, stammer alle fra Piemonte området i Norditalien. Det var dog lidt af et tilfælde, at vi valgte at have netop Piemonte hasselnødder i vores sortiment.

KEND DIN MANDEL
En mandel er ikke bare en mandel. Der er store, der er små. Der er søde, der er bitre. Der er sprøde, der er bløde. Vi har dedikeret en hel artikel blot til denne nød, der faktisk slet ikke er en nød i botanisk forstand..

ARTIKLER OM OS
PRESSEMATERIALE

Min kurv

Der er ingen produkter i din kurv.