Bionedbrydelig emballage

Velkommen til fremtidens fødevareemballage!

Vi har glædet os længe til at præsentere denne verdensnyhed. Efter et års forarbejde kan vi nu præsentere verdens første bionedbrydelige emballage til nødder, tørfrugter og andre lignende fødevareprodukter.

Emballagen består af plantekarton og biofolie som illustreret ved siden af. Den er 100 % bionedbrydelig og kan derfor ryge i pejsen eller urtehaven uden at belaste miljøet. Æsken* er den første af sin slags i verden og er produceret i Danmark i samarbejde med trykkeriet KLS PurePrint.

Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig madkultur. Derfor har vi set os nødsaget til at reagere på vores globale problemer med plastikforurening. Den teknologiske udvikling og stigende tilgængelighed af plantebaserede materialer, har muliggjort denne opfindelse.

*Alle æskens komponenter, såsom FSC papir, trykfarve, lak, lim og hjælpematerialer er Cradle to Cradle certificerede og dermed 100 % biologisk nedbrydelige og fødevaregodkendte.

PLANTEKARTON

Hele æsken er produceret i Danmark af KLS PurePrint i Hvidovre, og alle elementer såsom FSC papir, trykfarve, lak, lim og hjælpematerialer er alle Cradle to Cradle certificeret og dermed 100% biologisk nedbrydelige og fødevare godkendte.

BIOFOLIE

Biofolien er produceret i samarbejde med en tysk virksomhed og er ligesom æsken 100% bionedbrydelig og fri for giftstoffer. Den opfylder de højeste krav for miljømæssig bæredygtighed i verden og har en mineraloliebarriere på 70 måneder.

Et led i noget større

Kloden er gået fra at være en mia. mennesker til syv mia. på mindre end 200 år. I samme periode har vi opfundet plastik, og vi producerer over 300 mio. ton om året. Plastik har mange gode egenskaber, men det kan desværre ikke nedbrydes i naturen. Mellem 10-20 mio. ton plastik ender i verdenshavene hvert år, hvilket ødelægger marineliv, koralrev og livsvigtige økosystemer*.

For at kunne se os selv i øjnene, investerer vi vores tid i politisk arbejde for sundere fødevareregler, men ligeså vigtigt mere bæredygtige produktløsninger, som får vores tandhjul til at køre rundt.

*http://www.worldwatch.org/global-plastic-production-rises-recycling-lags-0

Certifikater

Vores karton er FSC-mærket. Det velkendte FSC-logo er en garanti for at der er taget hensyn til jordens skove både ift. planteliv, dyreliv og de mennesker der arbejder i dem.

Vores karton er C2C-certificeret. Det er det mest bæredygtige pejlemærke for produktion og betyder bl.a. at maskiner kun må efterlade vand, der er så rent, at et menneske ville kunne drikke det, efter produktionen er slut.

There are no posts yet.

Min kurv

Der er ingen produkter i din kurv.