ØKOMIX DELUXE – 1 KG
Max 249,95 DKK/Kg

ØKOMIX DELUXE – 1 KG

Vores ØkoMix Deluxe er et lækkert sprødt og blødt mix, bestående af nogle af vores mest populære produkter. Nødderne og tørfrugterne komplimentere hinanden og giver dig masser af smag og energi, når det er tiltrængt.

Indhold: 33 % pekannødder*, 33 % ristede hasselnødder* og 34 % tranebær*. *= økologisk.

Oprindelseslande: Mexico (pekannødder), Italien (hasselnødder) og Canada (tranebær) Bedst før: februar 2020

Antal Pris stk Rabat

249,95 DKK

BESKRIVELSE

ØKOMIX DELUXE

Elsker du også at spise en lækker blanding af økologiske nødder og tørfrugter? Så er Nøddebazarens ØkoMix Deluxe helt perfekt for dig! Blandingen indeholder økologiske pekannødder fra Mexico og økologiske ristede hasselnødder fra Italien. Desuden har vi tilføjet økologiske tørrede tranebær med et strejf af økologisk æblejuice fra Canada. Det giver blandingen en dejlig oplevelse af forskellige smagsnuancer! Det syrlige fra tranebærerne komplimenteres af sødmen fra æblejuicen, mens pekannødderne giver en let og blød smag. Hasselnødder giver en dejlig smag, som kunder har beskrevet som “smagen af jul og nutella”.

Nøddeblandingen er desuden perfekt til at pakke med i tasken som en næringsrig snack. På den måde har du altid ekstra energi ved hånden, både til køreturen, på arbejdet eller efter sport. ØkoMix Deluxe ser desuden lige så lækker ud på bordet, som den smager, hvis du får gæster på besøg!

Blandingen er uden salt eller tilsat sukker.

EMBALLAGE OG OPBEVARING:

Hos Nøddebazaren har vi indpakket vores ØkoMix Deluxe i en 100 % bionedbrydelig folie for at støtte op om en bæredygtig og ansvarlig produktion. For at bibeholde den gode og friske smag i nøddeblandingen længst muligt, anbefaler vi, at du opbevarer dem i en lufttæt beholder efter åbning.

Næringsindhold

Næringsindhold pr 100g
Energi 2369 KJ/569 kcal
Fedt 44,5g
Heraf mættede fedtsyrer 3,9g
Kulhydrater 35,1g
Heraf sukkerarter 24g
Kostfibre 9,5g
protein 7,9g
salt 0g