CASHEWNØDDER – 1 KG
Max 174,95 DKK/Kg

CASHEWNØDDER – 1 KG

Nøddebazarens cashewnødder er store, hele og fyldt med smag

Indhold: 100 % cashewnødder

Oprindelsesland: Vietnam                  Bedst før: januar 2021

Antal Pris stk Rabat

174,95 DKK

RELATEREDE OPSKRIFTER

BESKRIVELSE & INDHOLD

STORE CASHEWNØDDER FRA VIETNAM

OPRINDELSE:

Cashewødden stammer oprindeligt fra Brasilien, men har siden 1500-tallet bredt sig til Afrika, Indien og Vietnam. Her bliver størstedelen af verdens cashewnødder også høstet, da det tropiske klima beskytter træerne for frost. Træet kan blive mellem 6-14 m højt. De cashewnødder som købes i Nøddebazaren.dk er alle fra Vietnam.

VIDSTE DU?

At cashewnødden i virkeligheden slet ikke er en nød, men en kerne. Nødden vokser længst ude på selve cashewæblet. Cashewæblet ligner en bladning af et æble og peberfrugt. Selve frugten har en sød og saftige æblesmag. I Sydamerika og steder i Asien er cashewæblet mere populært end selve nødden.

HØST:

Der høstes årligt 4,4 millioner tons cashewnødder. De anvendes til en lang række produkter, foruden friske eller ristede, også til smør, mælk, ost, olier mv. Cashewtræet giver det største udbytte efter ca. 15 år, og kan derfra give mellem 5-7 kg nødder per høst.

EMBALLAGEN:

Vores cashewnødder bliver pakket i en 100 % bionedbrydelig folie. Efter åbning af folien anbefaler vi at nødderne opbevares i en lufttæt beholder, så de kan bibevare deres gode, friske smag så længe som muligt.

Næringsindhold pr 100g
Energi 2314kJ/553kcal
Fedt 43,9g
heraf mættede 7,7g
Kulhydrat 29,4g
heraf sukkerarter 5,9g
Kostfibre 3,3g
Protein 18,22g
Salt 0,04g