ØKOLOGISKE LETSALTEDE JORDNØDDER – 1 KG
Max 104,95 DKK/Kg

ØKOLOGISKE LETSALTEDE JORDNØDDER – 1 KG

Nøddebazarens økologiske letsaltede jordnødder er af højeste kvalitet og bliver ristet i Danmark. Jordnødderne bliver tørristet inden de får et strejf af salt, du slipper derfor for fedtede fingre, når du spiser dem. Tørristningen fremmer også smager i stedet for at overdøve den med diverse olier

Indhold: 99,3 % økologiske jordnødder, salt og citronsyre. Kan indeholde spor af andre nødder.

Oprindelsesland: Kina             Bedst før: April 2020

 

Antal Pris stk Rabat

104,95 DKK

RELATEREDE OPSKRIFTER

BESKRIVELSE & INDHOLD

LÆKRE JORDNØDDER MED HINDE OG SALT

OPRINDELSE:

Jordnødder stammer oprindeligt fra dalene i Paraguay, hvor den blev dyrket for ca. 4.000 år siden. Derfra nåede den til Nordamerika, Afrika og Asien, hvor den i dag dyrkes i stor stil. Jordnødden vokser under jorden – deraf navnet – og klarer sig derfor bedst tæt ved flodsystemer. De økologiske jordnødder der købes i Nøddebazaren.dk er alle fra Kina.

VIDSTE DU?

At jordnødden er ikke er en nød, men en bælgfrugt, der er i familie med ærter og bønner. Pga. nøddens nemme dyrkning og egenskaber bliver den ofte brugt i en række forskellige produkter. Fx som en ingrediens i naturlig sæbe og andre typer hudplejeprodukter.

HØST:

På verdensplan bliver der høstet over 40 milloner tons jordnødder om året, hvoraf Kina står for næsten halvdelen. I september bliver de modne bælgfrugter høstet, ved ganske enkelt at trække hele jordnøddeplanten op af jorden. Jordnødderne bliver plantet i foråret og begynder at blomstre efter 30 dage.

EMBALLAGE:

Vores jordnødder bliver pakket i en 100 % bionedbrydelig folie. Efter åbning af folien anbefaler vi at nødderne opbevares i en lufttæt beholder, så de kan bibevare deres gode, friske smag så længe som muligt.

Næringsindhold pr 100g
Energi 2374kJ/567kcal
Fedt 49,2g
heraf mættede 6,8g
Kulhydrat 16,3g
Heraf sukkerarter 4g
Kostfibre 8,5g
Protein 25,8g
Salt 1,5g