ØKOLOGISKE JORDNØDDER – 1 KG
Max 64,95 DKK/Kg

ØKOLOGISKE JORDNØDDER – 1 KG

Nøddebazarens økologiske jordnødder u. hinde har god smag og er af høj kvalitet. Deres lille snært af bitterhed gør dem nemt anvendelige i diverse madretter

Indhold: 100 % økologiske jordnødder

Oprindelsesland: Kina              Bedst før: marts 2020

Antal Pris stk Rabat

64,95 DKK

RELATEREDE OPSKRIFTER

BESKRIVELSE & INDHOLD

KLASSISKE USALTEDE JORDNØDDER UDEN HINDE

OPRINDELSE:

Jordnødder stammer oprindeligt dalene i Paraguay, hvor den blev dyrket for ca. 4.000 år siden. Derfra nåede den til Nordamerika, Afrika og Asien, hvor den i dag dyrkes i stor stil. Jordnødden vokser under jorden – deraf navnet – og klarer sig derfor bedst tæt ved flodsystemer. De økologiske jordnødder der købes i Nøddebazaren.dk er alle fra Kina.

VIDSTE DU?

At jordnødden er ikke en nød, men en bælgfrugt, der er i familie med ærter og bønner. Pga. nøddens nemme dyrkning og egenskaber bliver den ofte brugt i en række forskellige produkter. Fx som en ingrediens i naturlig sæbe og andre typer hudplejeprodukter.

HØST:

På verdensplan bliver der høstet over 40 milloner tons jordnødder om året, hvoraf Kina står for næsten halvdelen. I september bliver de modne bælgfrugter høstet, ved ganske enkelt at trække hele jordnøddeplanten op af jorden. Jordnødderne bliver plantet i foråret og begynder at blomstre efter 30 dage.

EMBALLAGEN:

Vores jordnødder bliver pakket i en 100 % bionedbrydelig folie. Efter åbning af folien anbefaler vi at nødderne opbevares i en lufttæt beholder, så de kan bibevare deres gode, friske smag så længe som muligt.

Næringsindhold pr 100g
Energi 2543kJ/613kcal
Fedt 51g
heraf mættede 0g
Kulhydrat 16,3g
heraf sukkerarter 0g
Kostfibre 8,5g
Protein 25,8g
Salt 0g