ØKOLOGISKE VALENCIA MANDLER – 1 KG
Max 159,95 DKK/Kg

ØKOLOGISKE VALENCIA MANDLER – 1 KG

Danmarks billigste økologiske mandler er  store og lækre økologiske Valencia mandler, med masser af smag og af højeste kvalitet

Indhold: 100 % økologiske mandler

Oprindelsesland: Spanien              Bedst før: oktober 2020

Antal Pris stk Rabat

159,95 DKK

RELATEREDE OPSKRIFTER

BESKRIVELSE & INDHOLD

KUNDEFAVORITTEN FRA SPANIEN

OPRINDELSE:

Mandeltræet er et af de ældst dyrkede frugttræer og beskrives flere gange i biblen. I foråret blomstrer mandeltræet med flotte hvide og rosa blomster. Det stammer oprindeligt fra det sydvestlige Asien og bevægede sig derfra til Europa og Amerika. Træet kan blive op til 10 meter. De økologiske mandler, der kan købes ved Nøddebazaren.dk er af Valencia sorten og er alle fra Spanien.

VIDSTE DU?

At mandlen ikke er en nød, men en stenfrugt, ligesom abrikoser, blommer og ferskner. I middelhavsområdet bliver mandlen ofte spist direkte fra træet. Den tørrede og søde mandel, som vi kender i Danmark er i virkeligheden en mutation, som mennesket har fremavlet.

HØST:

Hvert år høstes der næsten 3 mio. tons mandler, hvoraf mere end halvdelen høstes i USA. Når blomstringsperioden er overstået, bliver der dannet små grønne frugter. Inde i disse frugter, finder man mandlen. I Europa høstes mandler primært i Italien og Spanien og giver normalt omkring 10 kg. per træ. Det er også i dette område, hvor størstedelen af de økologiske mandler bliver høstet.

EMBALLAGE:

Vores mandler bliver pakket i en 100 % bionedbrydelig folie. Efter åbning af folien anbefaler vi at nødderne opbevares i en lufttæt beholder, så de kan bibevare deres gode, friske smag så længe som muligt.

Næringsindhold pr 100g
Energi 2558kJ/611kcal
Fedt 50,6g
Heraf mættede 3,8g
Kulhydrat 16,9g
heraf sukkerarter 4,9g
Kostfibre 10,4g
Protein 21,9g
Salt 0g