CASHEWNØDDER
184,95 DKK/Kg184.95Fra 184,95 DKK/Kg

CASHEWNØDDER

184,95 DKK

Ryd

Indhold: 100 % cashewnødder

Oprindelsesland: Vietnam

Nøddebazaren anbefaler: Vores cashewnødder gør sig især godt i vegansk tilbehør, prøv f.eks. en vegansk ostedrys til din pastaret. De passer også godt i en cremet hokkaido-tærte, eller som topping i ris-taffel og på et hav af asiatiske retter som Pad thai og indiske karryretter.

Ryd
SKU:CASHEW Categories:, ,

CASHEWNØDDER

OPRINDELSE:

Cashewødden stammer oprindeligt fra Brasilien, men har siden 1500-tallet bredt sig til Afrika, Indien og Vietnam. Her bliver størstedelen af verdens cashewnødder også høstet, da det tropiske klima beskytter træerne for frost. Træet kan blive mellem 6-14 m højt. De cashewnødder som købes i Nøddebazaren.dk er alle fra Vietnam.

VIDSTE DU?

At cashewnødden i virkeligheden slet ikke er en nød, men en kerne. Nødden vokser længst ude på selve cashewæblet. Cashewæblet ligner en bladning af et æble og peberfrugt. Selve frugten har en sød og saftige æblesmag. I Sydamerika og steder i Asien er cashewæblet mere populært end selve nødden.

HØST:

Der høstes årligt 4,4 millioner tons cashewnødder. De anvendes til en lang række produkter, foruden friske eller ristede, også til smør, mælk, ost, olier mv. Cashewtræet giver det største udbytte efter ca. 15 år, og kan derfra give mellem 5-7 kg nødder per høst.

EMBALLAGEN:

Vores cashewnødder bliver skånsomt pakket i en genanvendelige plastbeholder på 450 gram og  i poser på 1 kg:

  • De 450 gram cashewnødder bliver pakket i en genanvendelige plastbeholder, der beskytter nødderne mod stød. Plastbeholderen er udstyret med kliklåg, der gør det muligt at genanvende beholderen, når man har brugt indholdet.
  • De 1 kg cashewnødder bliver pakket i poser, som består af  100 % bionedbrydelig folie.

Næringsindhold pr 100g
Energi 2314kJ/553kcal
Fedt 43,9g
heraf mættede 7,7g
Kulhydrat 29,4g
heraf sukkerarter 5,9g
Kostfibre 3,3g
Protein 18,22g
Salt 0,04g
Der er desværre ikke tilføjet nogen opskrifter til dette produkt.
SKU:CASHEW Categories:, ,