ØKOLOGISKE LETSALTEDE JORDNØDDER – 1 KG
109,95 DKK/Kg

ØKOLOGISKE LETSALTEDE JORDNØDDER – 1 KG

Indhold: 99,3 % økologiske jordnødder, salt og citronsyre. Kan indeholde spor af andre nødder.

Oprindelsesland: Kina

Nøddebazaren anbefaler: Denne jordnød er meget rustik i udseendet og smagen er helt fantastisk, hvorfor den bør nydes som snack. Den eneste udfordring med denne nød er at stoppe med at spise igen, når man først har smagt den!

Antal Pris stk Rabat

109,95 DKK

RELATEREDE OPSKRIFTER

BESKRIVELSE

LÆKRE JORDNØDDER MED HINDE OG SALT

OPRINDELSE:

Jordnødder stammer oprindeligt fra dalene i Paraguay, hvor den blev dyrket for ca. 4.000 år siden. Derfra nåede den til Nordamerika, Afrika og Asien, hvor den i dag dyrkes i stor stil. Jordnødden vokser under jorden – deraf navnet – og klarer sig derfor bedst tæt ved flodsystemer. De økologiske jordnødder der købes i Nøddebazaren.dk er alle fra Kina.

VIDSTE DU?

At jordnødden er ikke er en nød, men en bælgfrugt, der er i familie med ærter og bønner. Pga. nøddens nemme dyrkning og egenskaber bliver den ofte brugt i en række forskellige produkter. Fx som en ingrediens i naturlig sæbe og andre typer hudplejeprodukter.

HØST:

På verdensplan bliver der høstet over 40 milloner tons jordnødder om året, hvoraf Kina står for næsten halvdelen. I september bliver de modne bælgfrugter høstet, ved ganske enkelt at trække hele jordnøddeplanten op af jorden. Jordnødderne bliver plantet i foråret og begynder at blomstre efter 30 dage.

EMBALLAGE:

Vores jordnødder bliver pakket i en 100 % bionedbrydelig folie. Efter åbning af folien anbefaler vi at nødderne opbevares i en lufttæt beholder, så de kan bibevare deres gode, friske smag så længe som muligt.