ØKOLOGISKE CASHEWNØDDER – 1 KG
Max 194,95 DKK/Kg

ØKOLOGISKE CASHEWNØDDER – 1 KG

Nøddebazarens økologiske cashewnødder er store, hele og fulde af smag. Rå cashewnødder er bløde i konsistensen og søde i smagen, hvilket gør dem meget anvendelige som snacks og i diverse retter

Kvalitet: W210

Indhold: 100 % økologiske cashewnødder

Oprindelsesland: Vietnam               Bedst før: Oktober 2021

Antal Pris stk Rabat

194,95 DKK

RELATEREDE OPSKRIFTER

BESKRIVELSE & INDHOLD

SMAGFULDE CASHEWNØDDER FRA VIETNAM

OPRINDELSE:

Cashewnødden stammer oprindeligt fra Brasilien, men har siden 1500-tallet bredt sig til Afrika, Indien og Vietnam. Her bliver størstedelen af verdens cashewnødder også høstet, da det tropiske klima beskytter træerne for frost. Cashewnøddetræet kan blive mellem 6-14 m højt. De økologiske cashewnødder som købes i Nøddebazaren.dk er alle fra Vietnam.

VIDSTE DU?

At cashewnødden i virkeligheden slet ikke er en nød, men en stenfrugt. Nødden vokser længst ude på selve cashewæblet. Cashewæblet ligner en blanding af. af et æble og peberfrugt. Selve frugten har en sød og saftige æblesmag. I Sydamerika og steder i Asien er cashewæblet mere populært end selve nødden.

HØST:

Der høstes årligt 4,4 millioner tons cashewnødder. De anvendes til en lang række produkter, herunder også til smør, mælk, olier m.v., såvel friske som ristede. Cashewtræet giver det største udbytte efter ca. 15 år, og kan derfra give mellem 5-7 kg nødder per høst.

EMBALLAGE:

Vores cashewnødder bliver pakket i en 100 % bionedbrydelig folie. Efter åbning af folien anbefaler vi at nødderne opbevares i en lufttæt beholder, så de kan bibeholde deres gode, friske smag så længe som muligt.

Næringsindhold pr 100g
Energi 2314kJ/553kcal
Fedt 43,9g
Heraf mættede 7,8g
Kulhydrat 30,2g
Heraf sukkerarter 5,9g
Kostfibre 3,3g
Protein 18,2g
Salt 0g