ØKOLOGISKE JORDNØDDER
59,95 DKK/Kg59.95Fra 59,95 DKK/Kg

ØKOLOGISKE JORDNØDDER

59,95 DKK

Ryd

Indhold: 100 % økologiske jordnødder

Oprindelsesland: Kina

Nøddebazaren anbefaler: Snyd ikke dig selv for at prøve denne opskrift på jordnøddestykker med blåbær og banan, det er den perfekte opskrift på en god start på din dag. Jordnødderne kan også laves til Peanutbutter der et sikkert hit blandt børn og voksne i alle aldre.

Ryd
SKU:OKO-JORDNOD-PRIVAT Categories:, ,

ØKOLOGISKE JORDNØDDER

OPRINDELSE:

Jordnødder stammer oprindeligt dalene i Paraguay, hvor den blev dyrket for ca. 4.000 år siden. Derfra nåede den til Nordamerika, Afrika og Asien, hvor den i dag dyrkes i stor stil. Jordnødden vokser under jorden – deraf navnet – og klarer sig derfor bedst tæt ved flodsystemer. De økologiske jordnødder der købes i Nøddebazaren.dk er alle fra Kina.

VIDSTE DU?

At jordnødden er ikke en nød, men en bælgfrugt, der er i familie med ærter og bønner. Pga. nøddens nemme dyrkning og egenskaber bliver den ofte brugt i en række forskellige produkter. Fx som en ingrediens i naturlig sæbe og andre typer hudplejeprodukter.

HØST:

På verdensplan bliver der høstet over 40 milloner tons jordnødder om året, hvoraf Kina står for næsten halvdelen. I september bliver de modne bælgfrugter høstet, ved ganske enkelt at trække hele jordnøddeplanten op af jorden. Jordnødderne bliver plantet i foråret og begynder at blomstre efter 30 dage.

EMBALLAGEN:

Vores økologiske jordnødder bliver skånsomt pakket i 500 gram genanvendelige plastbeholder og i 1 kg poser:

  • De 500 gram økologiske jordnødder bliver pakket i en genanvendelige plastbeholder, der beskytter nødderne mod stød. Plastbeholderen er udstyret med kliklåg, der gør det muligt at genanvende beholderen, når man har spist pistaciekerne.
  • De 1 kg økologiske jordnødder bliver pakket i poser, som består af  100 % bionedbrydelig folie.

Næringsindhold pr 100g
Energi 2543kJ/613kcal
Fedt 51g
heraf mættede 0g
Kulhydrat 16,3g
heraf sukkerarter 0g
Kostfibre 8,5g
Protein 25,8g
Salt 0g
Der er desværre ikke tilføjet nogen opskrifter til dette produkt.
SKU:OKO-JORDNOD-PRIVAT Categories:, ,