ØKOLOGISKE LETSALTEDE CASHEWNØDDER – 1 KG
269,95 DKK/Kg

ØKOLOGISKE LETSALTEDE CASHEWNØDDER – 1 KG

269,95 DKK

Indhold: 99,3 % økologiske cashewnødder, salt og citronsyre. Kan indeholde spor af andre nødder.

Oprindelsesland: Vietnam

Nøddebazaren anbefaler: Disse letsaltede og tørristede cashewnødder har en mere sprød karakter og en mere blid saltet smag end de fleste saltede cashewnødder, man finder rundt omkring i Danmark.

269,95 DKK/Kg
SKU:N0104 Categories:, , ,

ØKOLOGISKE LETSALTEDE CASHEW

OPRINDELSE:

Cashewnødder stammer oprindeligt fra Brasilien, men har siden 1500-tallet bredt sig til Afrika, Indien og Vietnam. Her bliver størstedelen af verdens cashewnødder også høstet, da det tropiske klima beskytter træerne for frost. Cashewnøddetræet kan blive mellem 6-14 m højt. De økologiske cashewnødder som købes i Nøddebazaren.dk er alle fra Vietnam.

VIDSTE DU?

At cashewnødden i virkeligheden slet ikke er en nød, men en stenfrugt. Nødden vokser længst ude på selve cashewæblet. Cashewæblet ligner en bladning af et æble og peberfrugt. Selve frugten har en sød og saftige æblesmag. I Sydamerika og steder i Asien er cashewæblet mere populært end selve nødden.

HØST:

Der høstes årligt 4,4 millioner tons cashewnødder. De anvendes til en lang række produkter, foruden friske eller ristede, også til smør, mælk, ost, olier mv. Cashewtræet giver det største udbytte efter ca. 15 år, og kan derfra give mellem 5-7 kg nødder per høst.

Næringsindhold pr 100g
Der er desværre ikke tilføjet nogen opskrifter til dette produkt.
SKU:N0104 Categories:, , ,