ØKOLOGISKE SMUTTEDE MANDLER
129,95 DKK/Kg129.95169,90 DKK/Kg84.95Fra 129,95 DKK/Kg

ØKOLOGISKE SMUTTEDE MANDLER

Fra 84,95 DKK

Indhold: 100 % økologiske mandler

Oprindelsesland: Spanien (Valencia)

Nøddebazaren anbefaler: i bagværk, salater, desserter og som snack. Derudover er disse blancherede (smuttede) mandler et must-have til julemaden, når der skal laves konfekt og risalamande.

Ryd

ØKOLOGISKE SMUTTEDE MANDLER

OPRINDELSE:

Mandeltræet er et af de ældst dyrkede frugttræer og beskrives flere gange i biblen. I foråret blomstrer mandeltræet med flotte hvide og rosa blomster. Det stammer oprindeligt fra det sydvestlige Asien og bevægede sig derfra til Europa og Amerika. Træet kan blive op til 10 meter. De økologiske mandler, der kan købes ved Nøddebazaren.dk er af Valencia sorten og er alle fra Spanien.

VIDSTE DU?

At mandlen ikke er en nød, men en stenfrugt, ligesom abrikoser, blommer og ferskner. I middelhavsområdet bliver mandlen ofte spist direkte fra træet. Den tørrede og søde mandel, som vi kender i Danmark er i virkeligheden en mutation, som mennesket har fremavlet.

HØST:

Hvert år høstes der næsten 3 mio. tons mandler, hvoraf mere end halvdelen høstes i USA. Når blomstringsperioden er overstået, bliver der dannet små grønne frugter. Inde i disse frugter, finder man mandlen. I Europa høstes mandler primært i Italien og Spanien og giver normalt omkring 10 kg. per træ. Det er også i dette område, hvor størstedelen af de økologiske mandler bliver høstet.

EMBALLAGEN:

Vores økologiske smuttede mandler bliver skånsomt pakket i en genanvendelige plastbeholder på 500 gram og i 1 kg poser:

  • De 500 gram økologiske smuttede mandler bliver pakket i en genanvendelige plastbeholder, der beskytter nødderne mod stød. Plastbeholderen er udstyret med kliklåg, der gør det muligt at genanvende beholderen, når indholdet er spist.
  • De 1 kg økologiske smuttede mandler bliver pakket i poser, som består af  100 % bionedbrydelig folie.

Næringsindhold pr 100g
Energi 2407KJ/575 kcal
Protein 21,22g
Kulhydrater 21,67g
Heraf sukkerarter 3,89g
Fedt 49,42g
Kostfibre 12,2g
Salt 0,03g
SKU:MANDLER-BLANCHEREDE-OKO-PRIVAT Categories:, ,