ØKOLOGISKE DADLER – 1 KG
Max 84,95 DKK/Kg

ØKOLOGISKE DADLER – 1 KG

Deglet Nour dadlen er en tørret dadel med masser af smag og sødme. Perfekt som snack og i kager

Indhold: 100 % økologiske Deglet Nour dadler

Oprindelsesland: Tunesien                Bedst Før: maj 2020

Antal Pris stk Rabat

84,95 DKK

RELATEREDE OPSKRIFTER

Der er desværre ikke tilføjet nogen opskrifter til dette produkt.

BESKRIVELSE & INDHOLD

ØKOLOGISKE DEGLET NOUR DADLER 

OPRINDELSE:

Grundet det høje næringsindhold i dadler er frugten blevet benyttet som god og stabil fødevarekilde i over 5000 år. Dadlerne bliver derfor også under går under betegnelsen “brødet fra ørkenen”, fordi dadlerne har så mange forskellige anvendelsesmuligheder. Ikke alene er dadlerne søde og kan bruges i sammenspil med en lang række andre typer fødevarer, men dadelenes frø kan også bruges til mad til husdyr.
Dadlen har også en central plads i regionen.I kristendommen bliver dadlen palmen betegnet som livets træ fordi det ofte blomster og dadlerne har så mange anvendelsemuligheder. I Islam anbefaler profeten Muhammed, at muslimer skal bryde fasten efter solnedgang med et glas vand og en dadel.
De Deglet Nour Dadler vi har i Nøddebazaren er alle økologiske og fra Tunesien.

VIDSTE DU?

At det ikke er uden grund at vores Deglet Nour dadel  går under betegnelsen dronningedadlen. Deglet Nour dadlen har nemlig en unik, blød og honningagtig smag, der adskiller dadlen markant fra andre typer dadler.
Deglet Nour dadlen går også flere steder i ørkenen kendt som lysets finger. Dadlen har fået dette navn fordi frugtkødet har en meget lys og næsten gennemsigtig farve.

EMBALLAGEN:

Vores dadler bliver pakket i en 100 % bionedbrydelig folie. Efter åbning af folien anbefaler vi at dadlerne opbevares i en lufttæt beholder, så de kan bibevare deres gode, friske smag så længe som muligt.

Næringsindhold pr 100g
Energi 1009kJ/241kcal
Fedt 0g
heraf mættede 0g
Kulhydrat 62,6g
heraf sukkerarter 53,4g
Kostfibre 7,3g
Protein 3,0 g
Salt 0,03g