TØRRET ØKOLOGISK ANANAS
224,75 DKK/Kg44.95189,90 DKK/Kg94.95Fra 189,90 DKK/Kg

TØRRET ØKOLOGISK ANANAS

Fra 44,95 DKK

Indhold: 100 % økologisk ananas

Oprindelsesland: Togo i Afrika

Nøddebazaren anbefaler: Tørrede ananas fungere som en god og naturlig snackerstatning for vingummi og andre søde sager. Udover at spise dem som snack kan du også prøve vores opskrift på Pina-barer, der er lækre og nemme at have med på farten.

Ryd

ØKOLOGISK ANANAS

OPRINDELSEN PÅ ANANAS:

Ananasplanten er en flerårig, urteagtig plante, der har lange stive mørkegrønne og ofte tornede blade. Midt i planten udvikles blomsterstanden, der får mere end hundrede blomster, der over tiden udvikler sig til bær. Disse bær vil indgå i en symbiose med resten af planeten og danne selve ananasfrugten. Costa Rica, Brasilien og Filippinerne står for størstedelen af verdens produktion af ananas.
De økologiske ananas vi har i Nøddebazaren er alle fra Togo i Afrika.

VIDSTE DU?

At det tager op til tre år for en økologisk ananas at modnes, hvorfor navnet på indiansk betyder ‘den uovertrufne frugt’. En færdig modnet ananas kan veje op til 5 kg. I naturen bliver de vilde ananas bestøvet af kolibrier og flagermus.

EMBALLAGEN:

Vores økologiske abrikoser bliver skånsomt pakket i en plastbeholder med låg på 200 gram og i bionedbrydelige poser på 500 gram:

  • De 200 gram økologiske ananas bliver skånsomt pakket i en genanvendelige plastbeholder, der beskytterne dadlerne mod stød. Plastbeholderen er udstyret med kliklåg, der gør det muligt at genanvende beholderen, når indholdet er spist.
  • De 500 g økologiske ananas bliver pakket i poser, som består af  100 % bionedbrydelig folie.

Næringsindhold pr 100g
Energi 1420kJ/339kcal
Fedt 1
heraf mættede 0
Kulhydrat 80
heraf sukkerarter 80
Kostfibre 8
Protein 2
Salt 0
SKU:OKO-ANANAS-PRIVAT Categories:, ,