TØRREDE ØKOLOGISKE ABRIKOSER
149,90 DKK/Kg74.95139,95 DKK/Kg139.95Fra 139,95 DKK/Kg

TØRREDE ØKOLOGISKE ABRIKOSER

Fra 74,95 DKK

Ryd

Indhold: 100 % økologiske abrikoser

Oprindelsesland: Tyrkiet

Nøddebazaren anbefaler: Vores tørrede abrikoser er både gode som snacks, i bagværk og i varme retter. Prøv dem f.eks. i simre- eller karryretter. Hvis du er i snack-humør, er de også rigtig gode i disse abrikosbarer.

Ryd
SKU:N/A Categories:, ,

ØKOLOGISKE ABRIKOSER

 

OPRINDELSEN PÅ ABRIKOSER: 

Oprindeligt stammer abrikostræet fra Centralasien og man har spist og brugt abrikoser i Kina i over 4000 år. Abrikosfrugterne er saftige, orange-gule stenfrugter, omkring 3-4 cm i diameter. Frugten indeholder op til 85% vand. Det tynde skind er næsten helt fløjlsagtigt og frugten har en sød og frisk smag.
De økologiske abrikoser vi har i Nøddebazaren er alle fra Tyrkiet.

VIDSTE DU?

At abrikoser, har en flad kerne, der indeholder helt op til 50 % olie, hvilket betyder den kan bruges som et alternativ til marcipan. Abrikoser kan spises friske, eller de kan anvendes til for eksempel syltetøj og marmelade. Tørrede abrikoser kan spises som snack. I den kinesiske kultur bliver abrikosen associeret med uddannelse og medicin. Der går historier om at Confucius underviste sine elever i et forum, der var bygget op af træ fra abrikostræet.

EMBALLAGEN:

Vores økologiske abrikoser bliver skånsomt pakket i en plastbeholder med låg på 500 gram og i bionedbrydelige poser på 1 kg:

  • De 500 gram økologiske abrikoser bliver skånsomt pakket i en genanvendelige plastbeholder, der beskytterne dadlerne mod stød. Plastbeholderen er udstyret med kliklåg, der gør det muligt at genanvende beholderen, når indholdet er spist.
  • De 1 kg økologiske abrikoser bliver pakket i poser, som består af  100 % bionedbrydelig folie.

Næringsindhold pr 100g
Energi 1009kJ/241kcal
Fedt 0g
heraf mættede 0g
Kulhydrat 62,6g
heraf sukkerarter 53,4g
Kostfibre 7,3g
Protein 3,0 g
Salt 0,03g
SKU:N/A Categories:, ,