TØRREDE ØKOLOGISKE BLÅBÆR
399,95 DKK/Kg399.95447,81 DKK/Kg214.95Fra 399,95 DKK/Kg

TØRREDE ØKOLOGISKE BLÅBÆR

Fra 214,95 DKK

Ryd

FÅ BESKED NÅR DE ØKOLOGISKE BLÅBÆR ER TILBAGE:


Indhold: 65 % blåbær*, 34 % æblejuicekoncentrat, 1 % solsikkeolie* – *=økologisk

Oprindelsesland: Chile

Nøddebazaren anbefaler: Tørrede blåbær er fantastiske at drysse ovenpå grød om morgenen.
Deres søde smag giver dig også muligheden for at pifte en salat op til frokost, der gør den lidt mere indbydende og interessant.

Ryd
SKU:BLÅBÆR-OKO-PRIVAT Categories:, , ,

LÆKRE TØRREDE ØKOLOGISKE BLÅBÆR

OPRINDELSEN PÅ BLÅBÆR:

Der findes i et stort antal forskellige sorter af blåbær. De dyrkede blåbær stammer ikke fra de blåbær som vi kan finde i ude i den danske natur, der farver mund og læber blå, når man spiser dem, men fra nordamerikanske arter. De nordamerikanske blåbærsorter er næsten helt runde og deres frugtkød er hvidt. De dyrkede blåbær er løvfældende buske med en opret, tæt forgrenet vækst. De kan vokse sig flere meter, eller de vokser ganske lavt som bunddækkende planter. Fælles for planterne er at de har krukkeformede blomster og de blå runde bær.
De økologiske blåbær  vi har i Nøddebazaren er alle fra Chile.

VIDSTE DU?

At Indianerne kaldte blåbær for ’stjernebær’, da de fem punkter i blåbærblomsten udgør en stjerneform. De økologiske blåbær har en unik smag. Før de dyrkede blåbær blev indført i som frugtbuske, blev de benyttet som pynteplanter på grund af deres flotte og dekorative farver.

EMBALLAGEN:

Vores økologiske blåbær bliver skånsomt pakket i en plastbeholder med låg på 480 gram og i bionedbrydelige poser på 1000 gram:

  • De 480 gram økologiske blåbær bliver skånsomt pakket i en genanvendelige plastbeholder, der beskytterne dadlerne mod stød. Plastbeholderen er udstyret med kliklåg, der gør det muligt at genanvende beholderen, når indholdet er spist.
  • De 1000 g økologiske blåbær bliver pakket i poser, som består af  100 % bionedbrydelig folie.

 

Næringsindhold pr 100g
Energi 1443kJ/345kcal
Fedt 0,6g
heraf mættede <0,1g
Kulhydrat 80,4g
heraf sukkerarter 67g
Kostfibre 7,3g
Protein 0,9g
Salt 0,02g
SKU:BLÅBÆR-OKO-PRIVAT Categories:, , ,