×
Lækkerier i indbakken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre. Vores nyhedsbreve består af gode historier, opskrifter og tilbud.


Kvalitet: Thompson

Indhold: 100% Økologiske rosiner

Oprindelsesland: Argentina

Rosiner

Vores økologiske Thompson rosiner fra Argentina er store og saftige. Den søde og saftige smag, gør at de er helt perfekte som en mundret snack. Derudover bruges de ofte som topping på morgenmad, eksempelvis som en grundsten i din favoritmüesli. Tørfrugten er også meget populær at bruge i frugtkager, bagværk og salater, for at tilføje lidt naturlig sødme.

44,00 kr119,00 kr

Ryd

Vælg antal

-
+

Antal: 1

Total pris

0 kr.
+ - Næringsindhold

Næringsindhold pr 100g

Energi

1360 kj/325 kcal

Fedt

0g

Heraf mættede

0g

Kulhydrat

75g

Heraf sukkerarter

25g

Kostfibre

2,5g

Protein

2,5g

Salt

0g

Rosiner-image

Rosiner

+ - Oprindelse & historie

Uanset, hvor du befinder dig i verden, kan du næsten altid finde rosiner i nærheden. Det er nemlig en enormt udbredt tørfrugt, men rosinernes smag, farve og størrelse afhænger meget af, hvilken druesort, rosinerne kommer fra. I Nøddebazarens udvalg af økologiske tørfrugter, finder du Thompson rosiner, som alle stammer fra Argentina. Thompsondruerne blev spredt til det meste af verden under den britiske kolonisering, hvor druerne blev importeret fra Osmannerriget til de fleste engelsktalende lande. Thompson druerne er kendetegnet ved at være store og saftige, hvilket giver store, lærke og søde økologiske rosiner. De kaldes også for ‘Jumbo rosin’.

+ - Høst

Når druerne bliver høstet og skal forvandles til rosiner, skal de igennem en lang proces for at fjerne alt vandindholdet i druerne. Det er nemlig meget svært at fjerne vandet, da drueskindet har en særlig struktur, som forhindrer vandet i at blive fjernet. Druerne skal derfor igennem en forbehandling for at sikre en mere effektiv tørring af druerne. For at bryde druernes skind, bliver de dyppet i en svag opløsning af natriumhydroxid, hvorefter vandet kan fjernes fra druerne gennem en tørreproces. Efter vandet er fjernet fra druerne, og de er blevet til rosiner, bliver de renset med vand for at fjerne de urenheder, der måtte opstå under processen. Desuden bliver rosiner af lav kvalitet sorteret fra her, så det kun er de bedste af de økologiske rosiner, der når frem til vores lager.

Andre har også kigget på

Cashewnødder

54,00 - 189,00 kr

Køb

Paranødder

69,00 - 229,00 kr

Køb

Macadamianødder

79,00 - 309,00 kr

Køb

Hasselnødder

59,00 - 229,00 kr

Køb

Bliv en del af vores nøddeunivers!

Følg @noddebazaren på sociale medier