Bananroulade

Vi har fundet den lækreste bananroulade. Vi var så heldige at finde opskriften gennem vores Instagram konkurrence vinder! Vi takker mange gange lifebymettekjaergaard for denne vidunderlige opskrift 🙂

Ingredienser

BUNDEN:
– 4 æggehvider
– 2,5 DL sukker
150g valgfri nødder

FYLD:
– 4 DL fløde
– 2 bananer
– 50g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Sådan laver du bunden:

  1. Skil 4 æggehvider fra blommen, og hæld dem i en skål.
  2. Pisk dem stive og tilsæt herefter sukkeret. Når sukkeret er tilføjet, skal det piskes stift igen og tilføj nødderne.
  3. Æggemassen smøres ud på bagepapiret i den ønskede størrelse. Fyldet svarer til lidt mindre end en bradepande.
  4. Bunden bages på 150 C i ca 20-30 min.
  5. Når bunden er blevet taget ud af ovnen, skal den drysses med sukker.
  6. Kagebunden vendes og skal derefter afkøle.

Sådan laver du fyldet:

  1. Fløde piskes til flødeskum
  2. Bananerne skæres i små stykker og det samme gælder chokoladen.
  3. Alle 3 ingredienser blandes og kommes på den afkølede kagebund
  4. Tilsidst skal kagen bare rulles til en roulade.

Velbekomme.

cta-image cta-image

Gå til shoppen

Køb økologiske kvalitets nødder

produkter