Saltet dadelkaramel i glas

15 min min

Et lille glas personer

Saltet dadelkaramel

Saltet dadelkaramel – det er som sød musik i manges øre!

Lav denne lækre og simple opskrift med Nøddebazarens Deglet Nour dadler, som i forvejen har en undertone af karamel. karamel smager jo både godt med en kraftfuld chokoladekage eller som lidt ekstra til din is.

Opskriften er meget simpel, og du skal kun bruge fem ingredienser og en blender, hvorefter du har den lækreste hjemmelavede karamel på ca. 10 minutter.

Ingredienser

– 100 g dadler
– 1 spsk kokosolie
– 3/4 dl kogende vand
– 1/2 tsk vaniljepulver
– 1/4 salt

Fremgangsmåde

  1. Dadler lægges i blød i ca. 5 minutter i kogende vand.
  2. Blend derefter dadlerne sammen med vandet og de resterende ingredienser indtil du opnår en cremet konsistens.
  3. Hæld på et helt rent glas og sæt på køl.
  4. Karamellen kan holde sig ca. 1 uge i køleskabet – men mon ikke den bliver spist lang tid inden? 😉
cta-image cta-image

Gå til shoppen

Køb økologiske kvalitets nødder

produkter