ferrero rocher

Ferrero Rocher - en kærlig klassiker

De fleste af os kender denne chokolade med hasselnødder.

Vores ristede hasselnødder er perfekte, hvis man selv vil prøve at eksperimentere lidt derhjemme.

De smager himmelsk, og I skal selvfølgelig ikke snydes for en opskrift!

Ingredienser

– 70 g mørk chokolade
– 2 spsk. kokosolie
– 6 spsk. groft hakket hasselnødder
– 1 spsk. kokossukker
– Lidt salt
– Hele ristede hasselnødder
– 3 spsk. hasselnøddesmør – se opskrift her
– Silikoneforme her er brugt hjerter 🙂

Fremgangsmåde

  1. Lav først et vandbad, ved at tilsætte vand i en kasserolle som bringes i kog. Derefter sættes en skål ovenpå kasserollen (den skal selvfølgelig ikke være lavet af plastik 😉 )
  2. Chokolade, kokosolie, hasselnøddesmør, kokossukker og salt tilsættes skålen, så det hele smelter. Rør godt samtidig
  3. Når alle ingredienser er smeltet tilsættes de grofthakkede hasselnødder til massen (vi hældte hasselnødder i en minihakker for hurtigt at få dem groft hakket)
  4. Rør det hele sammen og tag af blusset.
  5. Nu skal massen hældes i forme.
  6. Tilsæt først lidt af massen i formen og put derefter en hel hasselnød ned i formen. Derefter overdækkes den med lidt mere masse.
  7. Dette gentages indtil der ikke er mere tilbage.
  8. Stil nu dine chokolader i fryseren i 4 timer.
  9. Derefter kan chokoladerne forsigtigt fjernes fra formene og så er de ellers klar til servering.

Mums!

cta-image cta-image

Gå til shoppen

Køb økologiske kvalitets nødder

produkter