
Granola med kokosflager og kakaonibs
Nogle gange skal morgenmaden bare gå hurtigt – nyd denne granola med lidt frisk frugt og en skål kokosyoghurt. Det smager skønt, og så er man sikker på at få en god start på dagen! 🙂
Generelt kan en granola laves på et utal af måder. Denne er simpel og lækker – den vil helt sikkert også hitte hos børnene.
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 150 graders varmluft.
- Alle ingredienser blandes sammen i en skål. OBS kun 50 g kokosflager skal med i blandingen.
- Brug hænderne til at blande det hele godt sammen, så kokosolien også smelter.
- Blandingen hældes over på en bagepladen og bages i ovnen i ca. 15 minutter.
- Rør gerne rundt løbende, så hele blandingen bliver sprød og lækker.
- Lad til slut blandingen køle af inden de sidste 50 g kokosflager tilføjes.
- Hældes nu din granola over i en lufttæt beholder.
- Det gode ved en granola er, at den sagtens kan holde sig i et par måneder, så længe den opbevares mørkt i beholderen!

