hjemmelavet granola med kokosflager i glas

Granola med kokosflager og kakaonibs

Nogle gange skal morgenmaden bare gå hurtigt – nyd denne granola med lidt frisk frugt og en skål kokosyoghurt. Det smager skønt, og så er man sikker på at få en god start på dagen! 🙂

Generelt kan en granola laves på et utal af måder. Denne er simpel og lækker – den vil helt sikkert også hitte hos børnene.

Ingredienser

– 200 g havregryn
– 100 g grofthakket mandler
– 100 g kakaonibs
– 100 g kokosflager
– 3,5 spsk. agavesirup eller anden sødning
– 2 tsk. vaniljepulver
– 3 spsk. kokosolie

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 150 graders varmluft.
  2. Alle ingredienser blandes sammen i en skål. OBS kun 50 g kokosflager skal med i blandingen.
  3. Brug hænderne til at blande det hele godt sammen, så kokosolien også smelter.
  4. Blandingen hældes over på en bagepladen og bages i ovnen i ca. 15 minutter.
  5. Rør gerne rundt løbende, så hele blandingen bliver sprød og lækker.
  6. Lad til slut blandingen køle af inden de sidste 50 g kokosflager tilføjes.
  7. Hældes nu din granola over i en lufttæt beholder.
  8. Det gode ved en granola er, at den sagtens kan holde sig i et par måneder, så længe den opbevares mørkt i beholderen!
cta-image cta-image

Gå til shoppen

Køb økologiske kvalitets nødder

produkter