
Ca. 2 dl personer
Pikant macadamiadip
Dip og dyp er altid lækkert – om det er til brød, chips, grøntsagsstave osv.
Denne dip kan klart anbefales som tilbehør til din grillmad.
Med de friske krydderurter får dippen nemlig en lækker – og ja pikant smag 🙂
Opskriften kan vi ikke engang tage æren for. Den er nemlig fra kogebogen NØDDER, som i den grad er en investering værd!
Ingredienser
– 100g basilikum
– 10-15 g ingefær
– 100 g macadamianødder
– 1 lille økologisk citron
– 1 tsk. ahornsirup
– 1/2 tsk. himalayasalt
– ca. 1 dl kokosvand
– evt et nip chili
Fremgangsmåde
- Skyl og slyng de friske krydderurter
- Hak ingefæren
- Riv citronskal og pres ca 2 spsk. af saften over i en blender.
- Tilføj nødder, agavesirup, salt, kokosvand og evt. lidt chili
- Blend indtil du får en cremet dip
- Smag evt. til med mere citronsaft

