Pikant macadamiadip

Pikant macadamiadip

Pikant macadamiadip

Dip og dyp er altid lækkert – om det er til brød, chips, grøntsagsstave osv.

Denne dip kan klart anbefales som tilbehør til din grillmad. Med de friske krydderurter får dippen nemlig en lækker – og ja pikant smag.

Opskriften kommer fra kogebogen NØDDER, som i den grad er en investering værd!

Opskriften giver 2 dl.

Ingredienser

  • 100g basilikum
  • 10-15 g ingefær
  • 100 g macadamianødder
  • 1 lille økologisk citron
  • 1 tsk. ahornsirup
  • 1/2 tsk. himalayasalt
  • Ca. 1 dl kokosvand
  • Evt et nip chili

Fremgangsmåde

  1. Skyl og slyng de friske krydderurter.
  2. Hak ingefæren.
  3. Riv citronskal og pres ca 2 spsk. af saften over i en blender.
  4. Tilføj nødder, agavesirup, salt, kokosvand og evt. lidt chili.
  5. Blend indtil du får en cremet dip.
  6. Smag evt. til med mere citronsaft.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.