Hjemmelavet cremet macadamiadip i skål

Ca. 2 dl personer

Pikant macadamiadip

Dip og dyp er altid lækkert – om det er til brød, chips, grøntsagsstave osv.

Denne dip kan klart anbefales som tilbehør til din grillmad.
Med de friske krydderurter får dippen nemlig en lækker – og ja pikant smag 🙂

Opskriften kan vi ikke engang tage æren for. Den er nemlig fra kogebogen NØDDER, som i den grad er en investering værd!

Ingredienser

– 100g basilikum
– 10-15 g ingefær
– 100 g macadamianødder 
– 1 lille økologisk citron
– 1 tsk. ahornsirup
– 1/2 tsk. himalayasalt
– ca. 1 dl kokosvand
– evt et nip chili

Fremgangsmåde

  1. Skyl og slyng de friske krydderurter
  2. Hak ingefæren
  3. Riv citronskal og pres ca 2 spsk. af saften over i en blender.
  4. Tilføj nødder, agavesirup, salt, kokosvand og evt. lidt chili
  5. Blend indtil du får en cremet dip
  6. Smag evt. til med mere citronsaft
cta-image cta-image

Gå til shoppen

Køb økologiske kvalitets nødder

produkter