Pikant macadamiadip
Dip og dyp er altid lækkert – om det er til brød, chips, grøntsagsstave osv.
Denne dip kan klart anbefales som tilbehør til din grillmad. Med de friske krydderurter får dippen nemlig en lækker – og ja pikant smag.
Opskriften kommer fra kogebogen NØDDER, som i den grad er en investering værd!
Opskriften giver 2 dl.
Ingredienser
- 100g basilikum
- 10-15 g ingefær
- 100 g macadamianødder
- 1 lille økologisk citron
- 1 tsk. ahornsirup
- 1/2 tsk. himalayasalt
- Ca. 1 dl kokosvand
- Evt et nip chili
Fremgangsmåde
- Skyl og slyng de friske krydderurter.
- Hak ingefæren.
- Riv citronskal og pres ca 2 spsk. af saften over i en blender.
- Tilføj nødder, agavesirup, salt, kokosvand og evt. lidt chili.
- Blend indtil du får en cremet dip.
- Smag evt. til med mere citronsaft.
Velbekomme 🤎