
Ca. 8 stk. personer
Lækre müslibarer
Disse müslibarer er søde og med bid i. Vi er sikre på, at børn også vil elske at få sådan en lille müslibar med på madpakken 🙂
De er også gode, hvis man rammer den tid på dagen og bare må have noget sødt.
De er uden raffineret sukker, glutenfrie og veganske
Ingredienser
– 50 g pekannødder
– 50 g mandler
– 40 g kokosmel
– 50 g glutenfrie havregryn
– 50 g gojibær
– 60 g dadler
– 60 g tørrede figner
– 40 g kokosolie
– kornene fra 1/2 vaniljestang
– lidt salt
Fremgangsmåde
- Start med at hælde lidt kogende vand over figner og dadler, så de kan stå og bløde op i ca. 10 minutter.
- Hak nødderne groft og hæld dem over i en skål sammen med gojibær og kokosmel.
- Du skal nu bruge en lille blender til at blende kokosolie, dadler, figner, vaniljekorn og salt sammen.
- Når du får en fin og cremet konsistens hældes det over i skålen med de øvrige ingredienser.
- Miks nu alle ingredienser sammen – brug gerne hænderne og ælt godt.
- Tag nu en lille form med bagepapir i bunden.
- Fordel massen i formen og tryk godt med fingrene.
- Lad nu formen stå i fryseren i ca. 1 time eller i køleskabet i ca. 2 timer.
- Skær derefter ud i de ønskede størrelser
- Disse müslibarer kan sagtens holde sig på køl i en lufttæt beholder i en uge, og længere i fryseren.

