
Ca. 8 stk. personer
No bake valnøddebrownie med blåbær
Hvis du elsker brownie – så prøv denne opskrift. Den skal ikke engang i ovnen 😉
Denne brownie har den perfekte balance mellem syren fra blåbærerne, det søde fra dadlerne og det bitre fra kakaoen.
Fremgangsmåde
- Kog vand og hæld det over dadler og blåbær. De må gerne stå i blød i ca. 10 minutter.
- Mandler og valnødder blendes til mel og hældes over i en skål sammen med salt.
- Hæld nu vandet fra dadler og blåbær, men gen ¼ dl som nu hældes over i en blender.
- Blend nu dadler, blåbær, dadelsirup, kokosolie, kakao og vand.
- Når massen er ensartet hældes den over i skålen med de blendede nødder og det hele blandes godt sammen.
- Her kan det være en fordel at bruge hænderne, da det skal æltes godt, og dejen kan være svær at styre med en ske.
- Derefter formes browniemassen som den ønskes.
- Sæt brownien i fryseren i minimum 4 timer.
- Skær nu brownien i de ønskede størrelser og server med det samme.

