Nøddepaté

Var det noget med en lækker nøddepaté til årets påskefrokost? 🐣 🌰

Denne nøddepaté er fyldt med proteiner, smag og så selvfølgelig nødder 🤩

What’s nut to like, am I right? 😉

Den var så stort et hit til julefrokosten at jeg er blevet bedt om at tage en endnu større portion med til påskefrokosten 🤤

Ingredienser

– 100g quinoa
– 100g mandler
– 100g ristede hasselnødder
– 2 løg
– 2 fed hvidløg
– 750g champignoner
– 3 spsk soya
– 2 tsk tørret timian
– 1,5 dl soya fløde
– 2 hørfrø æg
– 2 tsk groft salt
– 1 tsk peber
– 1 spsk olivenolie til formen

Fremgangsmåde

  1. Kog quinoaen efter anvisningen og lad dem køle en smule af.
  2. Lav hørfrø ægget ved at blande 2 spsk knuste hørfrø med 5 spsk vand og lad stå i 10 min.
  3. Hak løgene fint og steg dem bløde med presset hvidløg. Put dem i en stor skål.
  4. Hak champignonerne fint og steg dem på panden.
  5. Tilsæt herefter timian og soja. Steg yderligere 1 minut. Bland med løg og steg det hele sammen.
  6. Hak mandlerne og hasselnødderne og vend dem med champignon og løg, og smag til med salt og peber. Vend det hele med quinoa, soyafløde og hørfrøæg. Konsistensen skal være sammenhængende, ikke tør, men heller ikke våd.
  7. Put massen i en springform smurt med olivenolie.
  8. Bag patéen ved 175 grader varmluft i 50-60 minutter. Bag indtil patéen er flot brun på toppen og uden den er våd inden i.

Velbekomme og rigtig god påske! 🙏🏽🐣

cta-image cta-image

Gå til shoppen

Køb økologiske kvalitets nødder

produkter