
Påskerede med marcipanæg
Her kommer en lidt sjovere måde, at dekorere og lave simple påskeæg i denne højtid!
Denne dekorative påskerede er både hyggelig og ALT kan spises 🙂
Påskeæg:
Marcipan formet som æg og dyppet i chokolade som er smeltet over et vandbad.
Find opskrift på marcipan ved at trykke her.
Vandbad
- Sæt vand over i en lille kasserolle.
- Sæt en skål på toppen og put chokolade ned i skålen.
- Når chokoladen begynder at smelte røres konstant.
- Når det meste af chokoladen er smeltet tilsættes et æg af gangen, som dækkes af chokoladen og sættes over på en tallerken med bagepapir.
- Når alle æggene er dækket af chokolade, sættes de på køl indtil chokoladen er stivnet.
- Opbevares på køl indtil servering.
Ingredienser
– 50 g dadler
– 20 g kokosmel
– 25 g hasselnødder
– 25 g valnødder
– 1,5 tsk. kokosolie
– lidt salt
Pynt/reddefyld:
– Groft hakkede pistacienødder og kokosmel
Fremgangsmåde
- Hæld først hasselnødder og valnødder i en blender og blend til groft mel.
- Hæld den grove nøddemel over i en skål.
- Derefter blendes dadler, salt og kokosolie sammen til en ensartet masse.
- Tilføj daddel-massen til skålen med de blendede nødder.
- Derefter tilsættes kokosmel og det hele røres sammen. Brug evt. hænderne
- Form den faste dej til to klumper og pres dem ud i to cirkler på en tallerken med bagepapir.
- Derefter formes forsigtigt kanterne op, for at skabe en redde.
- Sæt nu de to redder i fryseren i minimum 2 timer inden servering.

