Hjemmelavet chokoladebarer på bord

RAW chokoladebarer med hele kakaobønner

Denne opskrift på veganske RAW chokoladebarer gør sig godt som både en fredags-treat, en lille snack efter en lang dag eller som en overraskelse til børnenes madpakker.

Den er nem at lave, og barerne holder sig fint på køl!

 

Ingredienser

– 65 g hele kakaobønner
– 60 g mandler
– 60 g tranebær
– 50 g kokosmel
– 50 g dadler
– 50 g havregryn
– 40 g macadamianødder
– 2 spsk. kokosolie
– 2 spsk. dadelsirup
– 1,5 spsk. kakaopulver

Fremgangsmåde

  1. Dadler lægges i blød i vand, hvis de er lidt hårde.
  2. Kakaobønner, macadamianødder og mandler hakkes groft og hældes over i en skål sammen med kokosmel og havregryn.
  3. Tranebær skæres i halve og blandes sammen med kakaobønner og nødder.
  4. Kokosolie, dadler, dadelsirup og kakaopulver mixes sammen i en lille blender indtil den får en ensartet masse.
  5. Hæld nu massen over i skålen til de øvrige ingredienser og bland godt sammen – brug eventuelt hænderne, da det altså er lettest!
  6. Hæld nu hele blandingen i en form efter ønske og sæt i fryseren i en time.
  7. Kan opbevares i køleskabet efterfølgende i ca. 3-5 dage.

Velbekomme!

cta-image cta-image

Gå til shoppen

Køb økologiske kvalitets nødder

produkter