
Ca. 15 stk. personer
Rocky Roads a la Nøddebazaren
Skal jeres venner og familie ikke forkæles lidt?
Denne opskrift på Rocky Roads a la Nøddebazaren får nødde-englene til at synge 😉
Ingredienser
– 50 g kakao
– 1 tsk. vaniljepulver
– 1 knsp. salt
– 120 g dadler
– 70 g kokosolie
– 2 spsk kokosmælk
– 60 g tørret tranebær
– 50 g hasselnødder
– 50 g valnødder
– 50 g mandler
Fremgangsmåde
- Nødderne tørristes på en pande, indtil de bliver gyldne i farven, hvorefter de sættes til afkøling.
- Hvis dadlerne er hårde i skallen, sæt dem da i blød med kogende vand i ca. 5 minutter.
- Kakao, salt og vaniljepulver blandes sammen og hældes over i en blender.
- Tilsæt de udblødte dadler, kokosmælk og den smeltede kokosolie og blend til en ensartet masse.
- Hæld det hele over i en skål og tilsæt de tørristede nødder samt tranebær og bland det hele godt sammen.
- Tag en tallerken med lidt bagepapir på og fordel massen i den ønskede tykkelse og sæt det i fryseren i minimum to timer. Derefter vil massen være fast og kan skæres i de ønskede størrelser.
- Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet indtil servering.
Rigtig god fornøjelse!

