Rødkålsalat med granatæble og appelsin

Billede af Rødkålsalat med granatæble og appelsin

Rødkålsalat med granatæble og appelsin

Leder du efter en frisk og lækker salat til julebordet? Led ikke længere. Rødkålssalat med granatæble er den perfekte julesalat. Det syrlige fra appelsinen og det søde fra granatæblerne får de forskellige smagselementer til at gå op i en højere enhed.

Det smarte med denne salat er, at den faktisk har rigtig godt af at stå og trække saft og smag i et døgn. Dermed behøver du ikke stresse over denne salat d. 24. december.

Opskriften er til ca. 2-3 personer.

Ingredienser

  • Saft fra 1 appelsin
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. dijonsennep
  • 1/4 tsk. kanel
  • Salt og peber

Drys med grovhakkede valnødder lige inden servering.

Fremgangsmåde

  1. Snit rødkålen fint med et mandolinjern.
  2. Skær appelsinen ud i små tern.
  3. Bland nu rødkål, appelsin og granatæble i en skål.
  4. Alle ingredienser til dressing blandes godt sammen og tilsættes salaten.
  5. Stil nu salaten på køl i et døgn.
  6. Nødder hakkes groft og kan enten drysses ovenpå salaten eller serveres i en skål ved siden af salaten.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.