Vi fandt en heldig vinder af vores Instagram konkurrence og takker mange gange lifebymettekjaergaard for denne lækre opskrift 🙂

Ingredienser

BUNDEN:
– 4 æggehvider
– 2,5 DL sukker
– 150g valgfri nødder

FYLD:
– 4 DL fløde
– 2 bananer
– 150g mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

Sådan laver du bunden:

Skil 4 æggehvider fra blommen, og hæld dem i en skål. Pisk dem stive og tilsæt herefter sukkeret. Når sukkeret er tilføjet, skal det piskes stift igen og tilføj nødderne. Æggemassen smøres ud på bagepapiret i den ønskede størrelse. Fyldet svarer til lidt mindre end en bradepande. Bunden bages på 150 C i ca 20-30 min. Når bunden er blevet taget ud af ovnen, skal den drysses med sukker. Kagebunden vendes og skal derefter afkøle.

Til fyldet: Fløde piskes til flødeskum, bananerne skæres i små stykker og det samme gælder chokoladen. Alle 3 ting blandes og kommer på den afkølede kagebund, der tilsidst rulles til en roulade.

Velbekomme.