En cremet cashewdip med hvidløg og persille er en lækker lille smagsgiver til enten DINE grøntsags-stave, chips eller hvad den stille sult kan byde på. Nyd den en sommeraften med et koldt glas hvidvin og duften af grill (det var i hvert fald det, som vi gjorde)

Du kan også lave dippen til en dressing, ved at tilføje mere vand, og så kan du hælde den over en salat.

Opskriften er nem – men vær opmærksom på, at cashewnødderne skal ligge i blød i minimum 4 timer, inden de bruges.

Ingredienser

  • 150 g cashewnødder (kan købes her)
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl vand
  • En håndfuld persille
  • 1/2 tsk. dijonsennep
  • Saften fra 1 citron
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk agave
  • Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Læg cashewnødder i blød i koldt vand i minimum 4 timer.
  2. Hak persille groft.
  3. Blend nu alle ingredienser sammen til en cremet og ønsket masse.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Stil på køl i lufttæt beholder.
  6. Din cashewdip kan holde sig i ca. en uge.