Disse trøfler burde måske hedde trøffelbomber – Med deres intense smag af chokolade samtidig med deres bløde konsistens gør, at alle smagssanser sprænger i luften allerede ved første bid!

Er du til chokolade? Så deler vi her den helt rette opskrift!

Opskrift til ca. 16 trøfler:

Ingredienser

  • 1,5 moden avocado
  • 3 spsk. hasselnøddesmør (find opskrift her)
  • 2 tsk. kokosolie
  • 2 tsk. dadelsirup
  • 1 spsk. kakao + ekstra til pynt
  • 60 g mørk chokolade
  • lidt salt

 

Fremgangsmåde

  1. Først moses avocado med en gaffel i en skål indtil den er helt ensartet.
  2. Derefter smeltes mørk chokolade over et vandbad sammen med kokosolie og salt.
  3. Hæld nu smeltet chokolade, kakao, dadelsirup og hasselnøddesmør over til avocadomassen og bland det hele godt sammen
  4. Sæt nu massen i køleskabet i ca. 1 time.
  5. Nu vil massen være mere fast, og de ønskede størrelser kan formes og pyntes med kakao.
  6. Opbevares på køl i ca. 5 dage i en lufttæt beholder