Hjemmelavet marcipan er simpelthen så lækkert og nemt at lave selv! Og som I nok kan se på billedet, er denne marcipan ikke den klassiske lyse. Det gør den dog ikke mindre lækker. Det er kun fordi, at vi synes det var synd at smutte mandlerne 🙂

Når det så er sagt, så er vores valencia mandler intet mindre end perfekte til hjemmelavet marcipan! Og denne opskrift tager 5 minutter at gennemføre

 

Det skal du bruge:

  • 200 g mandler
  • 15 g kokossukker
  • 1 spsk. lys agavesirup
  • Lidt kogt vand

 

Sådan gør du:

  1. Mandlerne blendes til mel i en blender.
  2. Hæld mandelmelen over i en skål og bland sammen med kokossukker og agavesirup.
  3. Tilsæt derefter LIDT vand og rør rundt.
  4. Marcipan-massen skal være meget fast, og vandet skal derfor kun bruges for at binde ingredienserne sammen.
  5. Rul massen i en pølse og sæt på køl.
  6. Hvis marcipanen skal gemmes til andre lejligheder, så sæt den endelig i fryseren – det kan dog godt være, at den skal have lidt ekstra mandelmel, når den så er tøet op.