Så kommer der lige en opskrift på disse lækre hasselnødde-bomber, som helt sikkert vil få din mave til at slå koldbøtter og dine smagsløg til at eksplodere!

Ikke nok med at de ser søde og delikate ud, så smager de også bare helt igennem fantastisk (måske kan de indgå i december måneds jule-konfekt?)

SE LIGE DET BID!! BLØDT OG LÆKKERT

Vi har valgt at bruge Nøddebazarens økologiske ristede hasselnødder i opskriften 🙂

Opskrift til 15-20 stk.:

Det skal du bruge:

  • 125 g ristede hasselnødder (kan købes her)
  • 60 g havregryn
  • 65 g dadler (kan købes her)
  • 2-3 spsk kakaopulver
  • 1,5 spsk kokosolie
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 2 spsk sirup
  • 1 knsp salt

Pynt:

  • Blendede ristede hasselnødder

Sådan gør du:

  1. Dadler overhældes med kogende vand, så de bliver helt bløde og nemme at blende.
  2. Hæld hasselnødder, kokosolie, sirup, kakao og salt i en blender, og mix det hele sammen i maskinen (vi har blendet massen, så nødderne blev ret fine i teksturen, da vi gerne ville have “det bløde bid” til bomberne)
  3. hæld nu massen over i en skål og sæt til side.
  4. Blend nu dadlerne, så teksturen bliver en tyktflydende “daddel-karamel”.
  5. Hæld nu både de blendede dadler og havregryn over i skålen til de øvrige ingredienser og rør godt sammen.
  6. Rul bomberne til ønskede størrelser og pynt med fx helt finthakket ristede hasselnødder som på billedet.
  7. Sæt kuglerne i 10 minutter i fryseren inden servering for at bevare det bløde bid. Ellers kan de sagtens stå i fryseren i en lufttæt beholder og tages op 20 minutter inden servering 🙂

Velbekomme!