Disse små kokosbidder har en let syrlig smag fra kokosyoghurten og citronen.
lav endelig flere og hav dem i fryseren – så er der altid en lille lækker treat til gæster eller den søde tand.
De er uden raffineret sukker og selvfølgelig veganske.

 

Opskrift til ca. 12 stk.

Ingredienser

Bund:

  • 50 g dadler uden sten
  • 25 g havregryn
  • 25 g mandler (kan købes her)
  • 25 g kokosmel
  • 2 spsk kakao
  • 1 spsk kokosolie
  • 1,5 tsk dadelsirup

Kokosfyld:

  • 40 g kokosmel
  • 5 spsk kokos yoghurt (find opskrift her)
  • Saft fra 1/2 citron
  • 2 spsk agavesirup
  • 0,5 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde

  1. Først blendes alle ingredienserne til bunden undtagen mandlerne sammen. Mandlerne grovhakkes og tilsættes derefter massen og rør godt.
  2. Fordel nu bund-massen i en form i ønskede tykkelse for bidderne.
  3. Sæt nu i fryseren i minimum 2 timer.
  4. Derefter laves kokosfyldet også ved at blende alle ingredienser sammen.
  5. Her må man gerne blende i lidt længere tid, så man får en cremet masse.
  6. Massen fordeles på toppen af bund-fyldet, og sæt derefter igen i fryseren i 2 timer.
  7. Skær nu bidderne i ønskede størrelse og server.
  8. Hvis de ikke skal serveres med det samme, kan man sagtens opbevare bidderne i fryseren – tag dem dog op 30 minutter inden servering