Kokos yoghurt kan være rigtig svært at finde i butikkerne uden tilsat sukker. Så vi har lavet en nem opskrift med kun to ingredienser til din basis kokos yoghurt (derefter kan man altid tilsætte smag, sødme osv.)

Kokos yoghurt kan for eksempel være lækkert om morgenen eller til kager.

Ingredienser

  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 kapsler mælkesyrebakterier (kan købes i helsekostforretninger.)

 

Fremgangsmåde

  1. Kokosmælk sættes på køl i minimum 4 timer.
  2. Derefter skal du kun bruge den fede del af kokosmælken, som hældes over i et rent og skoldet syltetøjsglas.
  3. Knæk nu kapslerne og tilsæt mælkesyrebakterierne i kokosmælken.
  4. Rør med en lille træske, så bakterierne er godt blandet.
  5. Tag nu en ren klud og tildæk glasset og lad det gerne stå i 24 timer ved stuetemperatur, hvor der ikke kommer for meget lys.
  6. Nu er kokos yoghurten klar til at komme på køl og serveres.
  7. Yoghurten kan holde sig i ca 3-4 dage på køl