Disse müslibarer er søde og med bid i. Vi er sikre på, at børn også vil elske at få sådan en lille müslibar med på madpakken 🙂
De er også gode, hvis man rammer den tid på dagen og bare må have noget sødt.

De er uden raffineret sukker, glutenfrie og veganske

Opskrift til ca. 8 stk.

Du skal bruge:

  • 50 g pekannødder
  • 50 g mandler
  • 40 g kokosmel
  • 50 g glutenfrie havregryn
  • 50 g gojibær
  • 60 g ustenede dadler
  • 60 g tørrede figner
  • 40 g kokosolie
  • kornene fra 1/2 vaniljestang
  • lidt salt

Sådan gør du:

  1. Start med at hælde lidt kogende vand over figner og dadler, så de kan stå og bløde op i ca. 10 minutter.
  2. Hak nødderne groft og hæld dem over i en skål sammen med gojibær og kokosmel.
  3. Du skal nu bruge en lille blender til at blende kokosolie, dadler, figner, vaniljekorn og salt sammen.
  4. Når du får en fin og cremet konsistens hældes det over i skålen med de øvrige ingredienser.
  5. Miks nu alle ingredienser sammen – brug gerne hænderne og ælt godt.
  6. Tag nu en lille form med bagepapir i bunden.
  7. Fordel massen i formen og tryk godt med fingrene.
  8. Lad nu formen stå i fryseren i ca. 1 time eller i køleskabet i ca. 2 timer.
  9. Skær derefter ud i de ønskede størrelser
  10. Disse müslibarer kan sagtens holde sig på køl i en lufttæt beholder i en uge, og længere i fryseren.