MOKKATRØFLER TIL ALLE KAFFE-ELSKERE!!!

Vi er glade på vegne af Christine Bonde, som for nyligt har udgivet en ny vegansk dessertkogebog “Vegansk til den søde tand”.

Vi er simpelthen nødt til at dele denne opskrift på hendes mokkatrøfler, som er at finde i bogen (den kan købes her)

 

Ens mund begynder da at løbe i vand, når man ser dette bid

Trøflerne har en perfekt balance mellem det søde og det bitre fra både kaffe og kakaopulver. Det er en lækker lille aften-godbid! 🙂

 

Opskrift til ca. 12 stk.:

Ingredienser

  • 50 g cashewsmør (se vores opskrift her)
  • 50 g ahornsirup
  • 25 g kakaopulver
  • 1/4 dl mandelmælk (se vores opskrift her)
  • 1 tsk. frysetørret kaffe (instant kaffe)
  • 1/2 tsk. kokosfibermel
  • 1/2 tsk. vaniljepulver
  • Et nip salt
  • Kakaopulver til at rulle trøflerne i

 

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienser blendes sammen til en tyk og cremet masse.
  2. Spred nu massen ud i en lav beholder, og stil den i fryseren i ca. en time indtil massen er hård nok til at forme til kugler
  3. Form nu kuglerne og stil igen i fryseren i ca. 30 minutter.
  4. Rul nu dine mokkatrøfler i kakaopulver og server med det samme

 

Tak for opskriften Christine 🙂