Morgencrunch med kakaobønner!

En herlig tilføjelse til weekendens hyggelige morgenbord.

Den er sprød, den er lækker og så er den nem at lave. Nøddebazarens kakaobønner bringer en intens smag af kakao, som balanceres af de tørrede blåbær og kokosmel. Du kan altid variere med både mængde og ingredienser. Det er kun fantasien, som sætter en stopper for mulighederne 🙂

… Lav gerne en større portion og hav stående – den kan godt gå hen og blive et hit for både store og små!

 

Ingredienser

  • 100 g havregryn
  • 70 g kakaobønner
  • 70 g tørrede blåbær
  • 50 g paranødder (kan købes her)
  • 40 g kokosmel
  • 4 spsk. agave
  • 1 knsp. salt

 

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
  2. Havregryn, kokosmel og salt hældes i en skål og blandes.
  3. Hak paranødder groft og tilsæt skålen.
  4. Tilsæt nu agavesirup og bland det hele godt sammen.
  5. Hæld nu blandingen på en beklædt bageplade og sæt i ovnen i ca. 8-10 minutter
  6. Blandingen skal være helt gyldenbrun – men hold øje med den og rør løbende rundt i blandingen, så alt får lige meget varme.
  7. Hak kakaobønner groft
  8. Lad blandingen stå af og tilsæt nu tørret blåbær og hakket kakaobønner
  9. Opbevar din morgen-crunch i en luftfri beholder såsom et patentglas et mørkt sted i stuetemperatur

Hav en rigtig god morgen 🙂