Hvis du elsker brownie – så prøv denne opskrift. Den skal ikke engang i ovnen 😉

Denne brownie har den perfekte balance mellem syren fra blåbærerne, det søde fra dadlerne og det bitre fra kakaoen.

 

Opskrift til ca. 8 stk.:

Det skal du bruge:

  • 2 dl mandler
  • 2 dl valnødder
  • 60 g dadler
  • 3,5 spsk. kakao
  • 60 g tørrede blåbær
  • 1 spsk. dadelsirup
  • 2 spsk. kokosolie
  • ¼ dl vand
  • ¼ tsk. salt

 

Sådan gør du:

  1. Kog vand og hæld det over dadler og blåbær. De må gerne stå i blød i ca. 10 minutter.
  2. Mandler og valnødder blendes til mel og hældes over i en skål sammen med salt.
  3. Hæld nu vandet fra dadler og blåbær, men gen ¼ dl som nu hældes over i en blender.
  4. Blend nu dadler, blåbær, dadelsirup, kokosolie, kakao og vand.
  5. Når massen er ensartet hældes den over i skålen med de blendede nødder og det hele blandes godt sammen.
  6. Her kan det være en fordel at bruge hænderne, da det skal æltes godt, og dejen kan være svær at styre med en ske.
  7. Derefter formes browniemassen som den ønskes.
  8. Sæt brownien i fryseren i minimum 4 timer.
  9. Skær nu brownien i de ønskede størrelser og server med det samme.