Denne granola er allerede blevet en basisvare i vores Nødde-køkken!
Vi har aldrig tænkt på, at en peanutbutter udgave ville gå hen og blive så god.
Drys denne variant over din smoothie eller din yoghurt.

Så er de travle morgener reddet!

 

Det skal du bruge:

  • 100 g havregryn
  • 100 g blandede kerner (her er brugt græskar- og solsikkekerner)
  • 100 g blandede nødder (her er brugt mandler og pekannødder)
  • 3 spsk. peanutbutter – find opskrift her
  • 4 spsk. agavesirup eller anden sødemiddel

 

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 150 graders varmluft.
  2. Gør en bageplade klar med bagepapir
  3. Grov hak nødderne
  4. Afvej de resterende ingredienser og bland det hele sammen over i en skål.
  5. Brug hænderne til at blande alle ingredienserne godt sammen.
  6. Hæld nu det hele over på bagepladen og sæt i midten af ovnen
  7. Granolaen skal kun have ca. 15 minutter, og det er en god ide at røre rundt ca. hvert 5. minut J
  8. Lad granolaen køle af og hæld derefter på glas