En perfekt dip til dine grøntsager, i din rispapirsrulle eller pitabrød. Lige meget hvad, er dette en sikker vinder hos både store og små.

Med få ingredienser og en blender vil denne dip hurtigt blive en klassiker (håber vi). Vi er i hvert fald vilde med denne dip!

Ingredienser

  • 3 spsk. peanutbutter – opskrift på peanutbutter findes her
  • 3 spsk. tamari eller soyasovs
  • Saft og revet skald fra én citron
  • 1 tsk. kokossukker
  • ½ frisk chili, fint hakket
  • 1 fed hvidløg, fint hakket
  • 1,5 cm ingefær, fint revet
  • 5 spsk. vand (evt. mere hvis konsistensen ønskes tyndere)

 

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienser hældes over i en minihakker
  2. Blend alle ingredienserne godt, indtil dippen har en cremet ensartet konsistens.
  3. Nyd med det samme til aftensmaden eller frokosten.
  4. Dippen kan sagtens holde sig i ca. en lille uge i køleskabet.