Quinoasalat med friske krydderurter
Denne salat er både smuk, mættende og velsmagende.
Den er det perfekte tilbehør til en sommeraften med grillmad på menuen.
Opskrift til 4 personer:
Ingredienser
- 300 g quinoa (her er blandet mellem rød og hvid quinoa)
- 200 g tørret abrikoser
- 75 g pinjekerner
- Et bundt persille
- Et bundt mynte
Dressing:
- Saft og skal fra en økologisk citron
- 5 spsk. paranøddeolie
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde
- Først koges quinoa efter anvisning.
- Derefter ristes pinjekerner på en tør pande, indtil de får en gyldenbrun farve.
- Skær abrikoserne i mindre tern og hak krydderurterne.
- Når quinoa og pinjekerner er helt kølet af, kan alle ingredienser blandes sammen i en skål.
- Alle ingredienser til dressing blandes ligeledes godt sammen og hældes over salaten.
- Lad gerne salaten stå et par timer inden servering. På den måde vil den trække mere smag fra krydderurterne.
Velbekomme
Print opskrift: