Denne salat er både smuk, mættende og velsmagende.
Den er det perfekte tilbehør til en sommeraften med grillmad på menuen.

 

Opskrift til 4 personer:

Det skal du bruge:

  • 300 g quinoa (her er blandet mellem rød og hvid quinoa)
  • 200 g tørret abrikoser (Kan købes her)
  • 75 g pinjekerner (Kan købes her)
  • Et bundt persille
  • Et bundt mynte

Dressing:

  • Saft og skal fra en økologisk citron
  • 5 spsk. paranøddeolie (Kan købes her)
  • Salt
  • Peber

 

Sådan gør du:

  1. Først koges quinoa efter anvisning.
  2. Derefter ristes pinjekerner på en tør pande, indtil de får en gyldenbrun farve.
  3. Skær abrikoserne i mindre tern og hak krydderurterne.
  4. Når quinoa og pinjekerner er helt kølet af, kan alle ingredienser blandes sammen i en skål.
  5. Alle ingredienser til dressing blandes ligeledes godt sammen og hældes over salaten.
  6. Lad gerne salaten stå et par timer inden servering. På den måde vil den trække mere smag fra krydderurterne.

Velbekomme