Rå chokoladebarer med hele kakaobønner
Denne opskrift på rå chokoladebarer gør sig godt som både en fredags-treat, en lille snack efter en lang dag eller som en overraskelse til børnenes madpakker.
Den er nem at lave, og barerne holder sig fint på køl!
Opskrift til ca. 10 stk.:
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Dadler lægges i blød i vand, hvis de er lidt hårde.
- Kakaobønner, macadamianødder og mandler hakkes groft og hældes over i en skål sammen med kokosmel og havregryn.
- Tranebær skæres i halve og blandes sammen med kakaobønner og nødder.
- Kokosolie, dadler, dadelsirup og kakaopulver mixes sammen i en lille blender indtil den får en ensartet masse.
- Hæld nu massen over i skålen til de øvrige ingredienser og bland godt sammen – brug eventuelt hænderne, da det altså er lettest!
- Hæld nu hele blandingen i en form efter ønske og sæt i fryseren i en time.
- Kan opbevares i køleskabet efterfølgende i ca. 3-5 dage.
Velbekomme!
Print opskrift: