Skal jeres venner og familie ikke forkæles lidt?

Denne opskrift på Rocky Roads a la Nøddebazaren får nødde-englene til at synge 😉

 

Opskrift til ca. 15 stk.:

Ingredienser

  • 50 g kakao
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 knsp. salt
  • 120 g medjool dadler uden sten
  • 70 g kokosolie (skal smeltes)
  • 2 spsk kokosmælk
  • 60 g tørret tranebær
  • 50 g hasselnødder
  • 50 g valnødder
  • 50 g mandler

 

Fremgangsmåde

  1. Nødderne tørristes på en pande, indtil de bliver gyldne i farven, hvorefter de sættes til afkøling.
  2. Hvis dadlerne er hårde i skallen, sæt dem da i blød med kogende vand i ca. 5 minutter.
  3. Kakao, salt og vaniljepulver blandes sammen og hældes over i en blender.
  4. Tilsæt de udblødte dadler, kokosmælk og den smeltede kokosolie og blend til en ensartet masse.
  5. Hæld det hele over i en skål og tilsæt de tørristede nødder samt tranebær og bland det hele godt sammen.
  6. Tag en tallerken med lidt bagepapir på og fordel massen i den ønskede tykkelse og sæt det i fryseren i minimum to timer. Derefter vil massen være fast og kan skæres i de ønskede størrelser.
  7. Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet indtil servering.

 

Rigtig god fornøjelse!