Opskrifter — suppe

Billede af Grove surdejsboller med figner og paranødder

Grove surdejsboller med figner og paranødder

Grove surdejsboller med figner og paranødder At tilsætte både tørfrugter og nødder i dit bagværk kan varmt anbefales, da det både tilføjer smag og lidt ekstra tekstur at tykke på. Vores økologiske figner giver et fint modspil til den lidt syrlige smag, og paranødderne tilføjer et ekstra bid til bollerne. Da denne opskrift er uden gær, så er den lidt ekstra tidskrævende, da surdejen rigtig skal have lov til at arbejde og udvikle sig, så den tilføjer både smag og hævning ved bagning. Dog behøver du hverken de store bageevner eller en bestemt røremaskine for at lave dem. Hvem kunne ikke...

Læs mere →


Billede af tomatsuppe

Cremet tomatsuppe med røde linser

Cremet tomatsuppe med røde linser En cremet tomatsuppe med røde linser kalder, når det blæser og regner udenfor. Så handler det nemlig om at hygge sig indenfor! Tomaterne er bagt i ovnen for at give endnu mere power i smagen. Denne opskrift på en tomatsuppe er inspireret af, hvad køkkenhaven og drivhuset har givet af høst i sommeren, og der stilles ikke krav til en specifik tomat-sort i opskriften. Ingredienser 500 g friske tomater 1 løg 4-5 fed hvidløg En håndfuld frisk basilikum 150 g røde linser 1 dåse flåede tomater 1 dåse kokosmælk 0,5 liter grøntsagsbuillon Olivenolie 0,5-1 tsk...

Læs mere →