Granola med kokosflager og kakaonibs

Granola med kokosflager og kakaonibs

Granola med kokosflager og kakaonibs

Vi elsker langsomme morgenen, men nogle gange skal morgenmaden bare gå hurtigt – nyd denne granola med lidt frisk frugt og en skål kokosyoghurt. Det smager skønt, og så er man sikker på at få en god start på dagen.

Generelt kan en granola laves på et utal af måder. Denne er simpel og lækker – og den vil helt sikkert også hitte hos børnene.

Ingredienser

  • 200 g havregryn
  • 100 g grofthakket mandler
  • 100 g kakaonibs
  • 100 g kokosflager
  • 3,5 spsk. agavesirup eller anden sødning
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 3 spsk. kokosolie

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 150 graders varmluft.
  2. Alle ingredienser blandes sammen i en skål. OBS kun 50 g kokosflager skal med i blandingen.
  3. Brug hænderne til at blande det hele godt sammen, så kokosolien også smelter.
  4. Blandingen hældes over på en bagepladen og bages i ovnen i ca. 15 minutter.
  5. Rør gerne rundt løbende, så hele blandingen bliver sprød og lækker.
  6. Lad til slut blandingen køle af inden de sidste 50 g kokosflager tilføjes.
  7. Hældes nu din granola over i en lufttæt beholder.
  8. Det gode ved en granola er, at den sagtens kan holde sig i et par måneder, så længe den opbevares mørkt i beholderen.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.