Saltet dadelkaramel

Billede af Saltet dadelkaramel

Saltet dadelkaramel

Dadelkaramel med havsalt og vanilje. Denne utroligt lækre og meget enkle opskrift tager kun 10 minutter at lave og kan bruges til kager, is og på morgengrøden.

Saltet dadelkaramel – det er som sød musik i manges ører!

Lav denne lækre og simple opskrift med Nøddebazarens dadler, som i forvejen har en undertone af karamel. Karamel smager jo både godt med en kraftfuld chokoladekage eller som lidt ekstra til din is.

Opskriften giver ca. 1 lille glas.

Ingredienser

100 g dadler
1 spsk kokosolie
3/4 dl kogende vand
1/2 tsk vaniljepulver
1/4 salt

Fremgangsmåde

  1. Dadler lægges i blød i ca. 5 minutter i kogende vand.
  2. Blend derefter dadlerne sammen med vandet og de resterende ingredienser indtil du opnår en cremet konsistens.
  3. Hæld på et helt rent glas og sæt på køl.
  4. Karamellen kan holde sig ca. 1 uge i køleskabet – men mon ikke den bliver spist lang tid inden?

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.