RAW chokoladebarer med kakaonibs

Billede af RAW chokoladebarer med kakaonibs

RAW chokoladebarer med kakaonibs

Raw og veganske energibarer. De hele kakaonibs gør barerne knasende sprøde og giver dem en intens smag af chokolade. Perfekt som snack eller som overraskelse i børnenes madpakker.

Denne opskrift på veganske RAW chokoladebarer gør sig godt som både en fredags-treat, en lille snack efter en lang dag eller som en overraskelse til børnenes madpakker.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Dadler lægges i blød i vand, hvis de er lidt hårde.
  2. Kakaobønner, macadamianødder og mandler hakkes groft og hældes over i en skål sammen med kokosmel og havregryn.
  3. Tranebær skæres i halve og blandes sammen med kakaobønner og nødder.
  4. Kokosolie, dadler, dadelsirup og kakaopulver mixes sammen i en lille blender indtil den får en ensartet masse.
  5. Hæld nu massen over i skålen til de øvrige ingredienser og bland godt sammen – brug eventuelt hænderne.
  6. Hæld nu hele blandingen i en form efter ønske og sæt i fryseren i en time.
  7. Kan opbevares i køleskabet efterfølgende i ca. 3-5 dage.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.